06-12383344 / 06-12741863 info@juweliertkaptein.nl

Over ons

ruim 25 jaar ALLROUND juweliers

Sinds 1992

Al ruim 25 jaar verkopen wij sieraden via onze juwelierszaken in Amsterdam, Rotterdam en Rijnsburg. Ook wij gaan met onze tijd mee en hebben besloten om nu via internet verder te gaan. De goede naam die we in al die jaren hebben opgebouwd blijft bestaan, maar nu in een modern en online jasje vanuit onze woonplaats Nieuwegein. In de jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan over alle facetten in de juweliersbranche. Hierdoor kunnen wij uitsteken advies en service bieden.

Temilda & Theo Kaptein

Juweliers

ONZE SPEERPUNTEN ZIJN:

  • KENNIS
  • Vakmanschap
  • Ervaring
  • Service
  • Betrouwbaarheid
  • Vriendelijkheid
Wij heten u van harte welkom in onze nieuwe Online winkel. Daarmee blijven wij uw vertrouwde adres en juwelier.

Een vlotte en correcte levering, samen met een uitstekende en betrouwbare dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel.

Alleen het beste

Bewust gekozen materialen en leveranciers

Bij het maken van sieraden gebruik ik uitsluitend natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld Goud (14krt) en Zilver (925). Dit kopen wij direct bij de groothandel met wie wij al die jaren al samenwerken. En hierbij letten wij samen op een bewuste en duurzame manier van samenwerken. Dit is erg belangrijk voor ons.

De parels (zoutwater, zoetwater, gecultiveerd), de edelstenen en het swarovski kristal kopen wij op de internationale beurzen in Nederland en Belgie.

Een collier of armband verlengen of reinigen?

Colliers en armbanden met een karabijn of een rond slotje, kunnen altijd verlengd worden met een verlengingsketting. Indien het sieraad een bol of een plat slot heeeft, is dit helaas niet mogelijk. Dit geldt ook voor de meeste siersluitingen. Twijfelt u over de mogelijkheden? Wij helpen u hier graag mee verder.

Bij ons atelier kunt u uw parel-, edelsteen- of kralensieraden laten schoonmaken. Ook voor herstelwerkzaamheden, verlengingen, inkorten of op een nieuw model laten maken bent u bij ons op het juiste adres.

Heeft u nog vragen?

Persoonlijke sieraden

Hoe werkt dat

w

Op gesprek bij Temilda

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Materiaal keuzes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
[

Ontwerpen en maken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod